Kwaliteitsbeleid schoonkantoor.nl

Kwaliteitsbeleid

Topkwaliteit in schoonmaakonderhoud betekent de hoogste eisen stellen aan schoonmaakpersoneel. Zo dienen zij de Nederlandse taal te beheersen en een goede communicatie te kunnen onderhouden met onze rayonmanager en u als opdrachtgever.
Schoonkantoor.nl werkt vanuit een strikt kwaliteitsbeleid. Alle dagelijkse en periodieke handelingen worden d.m.v. een logsysteem beschreven en elke werkdag door de schoonmaker gelezen en uitgevoerd. De opdrachtgever kan hierin wensen of opmerkingen kenbaar maken. Met behulp van het logsysteem kunnen wij de afgesproken kwaliteit zorgvuldig bewaken. De controlerondes worden door middel van onze controle-app en op basis van het VSR-DKS systeem uitgevoerd.

Kwaliteitsmetingen

Bij Schoonkantoor.nl zijn twee gediplomeerde VSR-KMS controleurs werkzaam, om het kwaliteitsbeleid te handhaven. Elk kwartaal doen zij in samenspraak met de opdrachtgever een kwaliteitsmeting volgens het VSR-DKS kwaliteitssysteem. Onze moderne digitale app, zorgt voor een overzichtelijke rapportage waarin het kwaliteitsverloop duidelijk wordt weergegeven. Daarnaast is het van groot belang om regelmatig contact te onderhouden over eventuele knelpunten en wijzigingen in de werkzaamheden.

Klanttevredenheid

Klanttevredenheid wordt door onze rayonmanagers gemeten aan de hand van de bezoekverslagen-app. Hiermee wordt de voortgang van de schoonmaak digitaal vastgelegd. Mogelijke verbeteringen worden met de klant besproken. Digitalisering zorgt er niet alleen voor dat het gebruik van printer en papier tot een minimum wordt beperkt, maar ook de registratie wordt hiermee duidelijk en overzichtelijk.

ISO 9001 / 14001 Certificaten

Schoonkantoor.nl stelt de hoogste kwaliteitseisen aan periodiek schoonmaakonderhoud, glasbewassing, machinale vloerrreiniging en kantinebeheer. Dit blijkt uit de kwaliteitscertificaten NEN-EN-ISO 9001-2015 en NEN-EN-ISO 14001. Door Schoonkantoor.nl in te schakelen voor kantoorschoonmaak of gebouwenschoonmaak bent u verzekerd van kwaliteit en een milieuvriendelijke aanpak.