Interieurverzorg(st)er Pieter Hoebeeweg te DORDRECHT

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar 2 interieurverzorg(st)ers voor 2.25 uur per dag van maandag t/m vrijdag, werktijden van 16:30 uur tot 18:45 uur.
eigen vervoer is een pre

In de functie van schoonmaakmedewerk(st)er ben jij verantwoordelijk voor een schone en prettige leef- en werkomgeving.

Wie zijn wij:

Schoonkantoor.nl is in de afgelopen 30 jaar uitgegroeid tot een toonaangevende dienstverlener met 350 enthousiaste collega’s. Wij zijn een betrokken en informele organisatie met vestigingen in Amsterdam, Rotterdam en Arnhem. Onze collega’s zijn verantwoordelijk voor het dagelijks, wekelijks en periodiek onderhoud van o.a. kantoren, scholen en instellingen.

Jouw werkzaamheden zijn:

Dagelijks, wekelijks en periodiek schoonmaakonderhoud • Reinigen van interieur, sanitair en verkeersruimten

Wat wij vragen:

Een betrokken collega
Collegialiteit…. Werken in teamverband….
Ervaring in de schoonmaak is niet noodzakelijk
Woonachtig maximaal 10 km. vanaf werklocatie.

Wat wij bieden:

Een afwisselende en flexibele baan binnen een informele organisatie • Conform het Collectieve arbeidsovereenkomst in het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf • Eindejaarsuitkering en 8% vakantiegeld • Een uurloon tussen de € 11,44 en € 13,05 (o.b.v. 21 jaar en ouder, afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring); • 25 vakantiedagen (op basis van een 38-urige werkweek) en naar rato • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen d.m.v. cursussen, waaronder basiscursus schoonmaken of doorgroeimogelijkheden Mocht je geïnteresseerd zijn in deze vacature, dan kun je een e-mail sturen naar sonja@schoonkantoor.nl waarin jij je CV kunt toevoegen.