Onderwijs

Onderwijs

Hygiëne is belangrijker dan ooit

 

Voor leerkrachten, ouders en bovenal niet te vergeten onze leerlingen, draagt een hygiënische leer- en werkomgeving bij aan een gezond en optimaal leerresultaat. Met Schoonkantoor.nl bieden wij u die zekerheid.

Onze jarenlange ervaring in deze sector draagt dagelijks bij aan de hygiënische schoonmaak van klaslokalen, kantines, gymzalen en het sanitair, dit voor een gezond leerklimaat voor jong en oud.

Flexibiliteit

Het onderwijs, BSO en kinderdagverblijven vragen om een specifieke aanpak waarbij veel flexibiliteit wordt gevraagd. Door intensief gebruik is betaalbare, maar frequente schoonmaak een vereiste.

Naast vaste tijden spelen wij moeiteloos in op behoeften zoals extra schoonmaak tijdens ouderavonden, open dagen of cursussen in de avonduren. Tijdens de vakantie zijn onze specialisten bezig met het vloeronderhoud, glasbewassing, periodiek onderhoud en wordt de reguliere schoonmaak afgeschaald.

Vooral in deze sector ligt onze focus nog meer op het inzetten van betrouwbare, gescreende en opgeleide werknemers. Met Schoonkantoor.nl als partner verzekerd u zich van een veilige en hygiënisch schone leeromgeving.

Door mee te denken om het schoonmaakproces zo efficiënt mogelijk aan te bieden betaalt het onderwijs een eerlijke prijs voor onze optimale service.

Actueel

Gezien het huidige leerklimaat is een flexibele samenwerking van groot belang. Is de school door onvoorziene omstandigheden gesloten? Dan denken wij graag met u mee en schalen wij onze uren af. Dat is het voordeel van korte lijnen en onze betrokkenheid.