Kantoren Schoonkantoor.nl

Kantoren

Maatwerk in kantoorschoonmaak

Niets is zo veranderlijk geweest als de afgelopen periode waarbij hygiëne en kwaliteit belangrijker zijn dan ooit tevoren.

Een schoon en verzorgd gebouw is niet alleen het visitekaartje van uw onderneming, maar tevens een belangrijke meerwaarde geworden voor een gezonde werkomgeving van uw medewerkers en bezoekers. Als Schoonkantoor.nl weten als geen ander wat hiervoor nodig is.

Door de juiste inzet van schoonmaakmethodiek gecombineerd met gerichte en specifieke opleidingen van onze collega’s, biedt Schoonkantoor.nl de extra zekerheid om bij te dragen aan een gezonde werkomgeving en optimale prestaties. Het streven van onze dienstverlening is dat uw werknemers zich prettig en veilig voelen en vooral gezond blijven. Hierdoor zal het ziekteverzuim tot een minimum worden beperkt.

In het kennismakingsgesprek nemen wij alle wensen door, van schoonmaak in de ochtend of avonduren, tot gastvrije schoonmaak tijdens kantooruren. Met een volledige aanpak gericht op Duurzaam en Hygiënisch Schoon, worden uw wensen vertaald naar een overzichtelijk werkprogramma. Door middel van onze digitale controle applicatie worden de werkzaamheden geregistreerd en door onze rayonmanagers periodiek gecontroleerd. Geen papierwerk meer, wel zo milieuvriendelijk en alles overzichtelijk en digitaal.

Naast de reguliere schoonmaak, kunnen wij u ook helpen met het creëren van veilige ruimtes, door het inzetten van onze biologische desinfectie apparatuur.

Schoonkantoor.nl is uw verlengstuk voor een gezonde dosis arbeidsvitamine