Referentie PersonalCarLease

“Een heel net en degelijk bedrijf”

“Zij zijn klant bij ons en wij bij hen. Maar dit is niet de enige reden voor onze keuze voor Schoonkantoor.nl. Het is vooral een heel net en degelijk bedrijf. De schoonmakers zijn nette mensen die kwalitatief goed werk leveren. Omdat de schoonmaak buiten kantoortijden plaatsvindt is betrouwbaarheid voor ons van groot belang. Ook hierin heeft Schoonkantoor.nl ons nooit teleurgesteld. Kwaliteit en wederzijds vertrouwen, dat is gewoon heel fijn zakendoen.”

Bastiaan Brauns, operationeel directeur
Klant sinds 2002. Diensten: schoonmaak en glasbewassing kantoorgebouw

Referentie G4S

Schoonkantoor.nl gaat door tot het écht schoon is”

G4S doet al jaren zaken met Schoonkantoor.nl, maar sinds 2020 wordt het interieur van alle grotere locaties door Schoonkantoor.nl onderhouden. Schoonkantoor.nl is een flexibele organisatie waarbij de wens van de klant voorop staat. Schoonkantoor.nl gaat door tot het écht schoon is, de kwaliteit is aanzienlijk omhoog gegaan. Schoonkantoor.nl richt zich op resultaatgerichte schoonmaak. De medewerkers denken out of the box en pakken ook hoekjes en gaatjes mee die snel over het hoofd worden gezien. Ook het contact met de rayonleider is bijzonder prettig. Je kunt alles uitspreken en als er iets aan de hand is wordt dit direct opgelost. Korte lijntjes en snel kunnen schakelen, dat is Schoonkantoor.nl.

Pauline Visser, Inkoop & Facilities

Referentie TNW

 

“Uitstekende partner in schoonmaak”

Sinds 2 jaar werken we samen met Schoonkantoor.nl voor het schoon en netjes houden van onze gebouwen. In een groot en druk co-working gebouw met veel veranderingen en willekeurig meubilair, is dat een uitdaging.
Het contact met Schoonkantoor.nl is informeel. Onverwachte problemen worden snel opgelost. Gemaakte afspraken worden heel goed nagekomen. Het bereikte niveau is altijd ruim voldoende. Onvermijdelijke gebreken worden snel en hoe dan ook binnen de afgesproken tijd opgelost. Ook gedurende de pandemie en de veranderingen daaromheen, zijn de mensen van Schoonkantoor.nl heel flexibel gebleken.
De medewerkers zijn representatief en divers qua afkomst. Ze worden uitstekend begeleid. Zo heeft Schoonkantoor.nl ook taalcursussen verzorgd voor immigranten, wat bijdraagt aan de samenwerking.
De medewerkers worden in goed overleg ingezet op de plaats die bij de persoon past. Als blijkt dat iemand niet voldoende kan presteren wordt gekeken of hij of zij in een beter passende werkomgeving geplaatst kan worden. Daarbij wordt ook meegedacht over oplossingsgerichte vernieuwingen.
Na 15 jaar ervaring in facilitaire zaken, met tientallen verschillende partijen, heb ik voor schoonmaak geen betere samenwerking gehad dan met Schoonkantoor.nl.

Wai-Man Sun, Head of facilities

Referentie Mammoet Rotterdam

 

“Samen met Schoonkantoor.nl hebben wij een stap gemaakt in verduurzaming”

In 2015 schreef Mammoet Europe een tender uit voor de schoonmaak van haar hoofdkantoor in Schiedam alsmede een de landelijke kantoren en tevens de bijbehorende werkplaatsen. Het was tijd voor een nieuwe vorm van contract en dienstverlening.

Van de drie partijen die werden uitgenodigd om in te schrijven was Schoonkantoor.nl degene die ons het meeste aansprak vanwege de no-nonsense aanpak en de korte lijnen. Zij vertaalden onze wensen het beste in hun aanbieding, uitgaande van “het nieuwe schoonmaken”.

We zochten een partner die ons zou ontzorgen en dat is gelukt. De korte lijnen van de Schoonkantoor-organisatie werken heel goed, met Sonja als Rayonmanager en spin in het web. Ieder probleem wordt onmiddellijk opgepakt en meestal nog dezelfde dag of binnen 24uur opgelost.

Ook waar het gaat om de juiste persoon op de juiste plek denkt Schoonkantoor.nl met ons mee. Gezien de diversiteit in schoonmaak (een kantoor is niet hetzelfde als een toilet/doucheruimte of een werkplaats) is het belangrijk dat er goed nagedacht wordt over de inzet van het beschikbare personeel.

De afgelopen jaren hebben we samen met Schoonkantoor.nl een stap gemaakt in verduurzaming, onder andere door onze toiletten in te richten als Eco-toilet. Daarnaast voorzag Schoonkantoor.nl ons in 2020 van alle benodigde desinfectiemiddelen om corona-veilig te werken.

Na 5 jaar prettige samenwerking kijk ik uit naar nóg meer ontzorgde jaren.

Herman Markvoort, Facility Manager

Referentie Basisschool de Hoeksteen

 

“Een schone school is belangrijk voor iedereen!”

Onze basisschool CBS de hoeksteen in Spijk wordt al jaren naar tevredenheid schoongemaakt door Schoonkantoor.nl.
Bij eventuele afwezigheid van de vaste medewerker is er altijd vervanging welke goed is ingewerkt. De communicatie met de rayonleiding verloopt snel en prettig.
Een schone school is belangrijk voor de tevredenheid van leerkrachten, kinderen en ouders!

Margreet de Deugd, Directeur