We gaan aan de slag bij Stichting Meer Primair

Beste prijs-kwaliteitsverhouding voor schoonmaak van 19 basisscholen

Met een score van 846 van de maximaal haalbare 1000 punten heeft schoonkantoor.nl de Europese aanbesteding gewonnen voor de schoonmaak en glasbewassing van 19 basisscholen van Stichting Meer Primair in de regio Haarlemmermeer. Ruim 530 medewerkers verzorgen hier betekenisvol en inspirerend onderwijs voor circa 5400 leerlingen. We zijn trots op deze mooie opdracht, waar we per 1 januari 2023 mee starten.

Hygiëne als lesmateriaal

Stichting Meer Primair was op zoek naar een schoonmaak dienstverlener die kan meebewegen met wat er op haar schoollocaties zoal voorkomt aan activiteiten. Het plan van aanpak wat we hiervoor hebben ingediend voorziet in maatwerkideeën voor nog frissere scholen, waarbij duidelijk wordt gecommuniceerd over de uitgevoerde en geplande schoonmaakwerkzaamheden. In het plan is o.a. veel nadruk gelegd op goed WC-gebruik in het basisonderwijs, waarbij de schoonmaakmedewerkers waarderingsbordjes plaatsen. Met behulp hiervan kan toilethygiëne opgenomen worden in het lesprogramma.

Sanitair schoonmaak scholen

Overtroffen verwachtingen

In de beoordeling van Stichting Meer Primair haalden we hoge scores op flexibiliteit, kwaliteit, continuïteit en werkgeluk, alsmede de invulling voor frisse en schone sanitaire ruimten.
De flexibele aanpak heeft de verwachtingen van Stichting Meer Primair overtroffen, waarbij de instelling ‘eerst handelen, dan formeel regelen, helemaal past bij de opdrachtgever.

Weer terug naar bekend terrein

Met deze mooie opdracht gaan we vanaf 1 januari 2023 weer aan de slag bij een aantal scholen waar we de schoonmaak en glasbewassing al sinds 2010 verzorgden. Met deze nieuwe Europese aanbesteding zijn we weer terug op een aantal voor ons bekende locaties en houden we ook alle nieuwe vestigingen van Meer Primair schoon en fris.

Schoonkantoor.nl heeft uitgebreide ervaring met de schoonmaak en glasbewassing voor onderwijslocaties. Maatwerk en extra aandacht voor hygiëne staan hierbij extra hoog in het vaandel. Samen met Stichting Meer Primair gaan we voor een gezonde ontwikkeling van het kind!