Trots op onze medewerkers!

COVID-19 Kantoorschoonmaak

Nooit eerder werd er zoveel verwacht van onze schoonmakers en schoonmaaksters. Het COVID-19 virus legt de lat enorm hoog als het gaat om hygiëne bij bedrijven en instellingen. Wij van Schoonkantoor.nl voelen deze verantwoordelijkheid. Dankzij de tomeloze inzet van onze mensen kunnen we de verwachtingen waarmaken. We spreken onze waardering uit naar zo’n 300 medewerkers, die soms onder lastige omstandigheden hun werk blijven doen en de RIVM-richtlijnen strikt opvolgen. We zijn trots op hun verantwoordelijkheidsgevoel en vakkundigheid!

Professionele schoonmaak

Nu gebouwen als gevolg van thuiswerken of sluiting minder bezet zijn dan normaal, hebben we de ruimte om extra schoonmaakwerkzaamheden te verrichten. Denk bijvoorbeeld aan tapijtreiniging, meubelreiniging, dieptereiniging keuken of sanitair.

Ook als de maatregelen versoepeld worden en er weer meer mensen in beweging komen, zal het belang van zorgvuldige schoonmaak toenemen. Denk aan scholen, waarbij een extra middagronde voor het sanitair geen overbodige luxe is. Hier zal ook voor tafels, stoelen, deuren etc. dagelijkse schoonmaak gewenst zijn. Alles in het belang van zowel de leerlingen alsook de leerkrachten die de komende tijd 100% inzetbaar moeten zijn om achterstanden in het onderwijs weg te werken.

Een schone werkomgeving geeft vertrouwen

Waar bedrijven tot dusver konden volstaan met 2 of 3 keer schoonmaken per week, zal het belang van dagelijkse schoonmaak nu groter worden. Het geeft meer vertrouwen bij zowel medewerkers als bezoekers als je ziet dat er zorgvuldig wordt schoongemaakt door professionals. Het minimaliseert de kans op besmettingen met als gevolg dat mensen twee weken in thuisisolatie moeten verblijven. Schoonmaak wordt hiermee een essentieel onderdeel van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Maak nu het schoonmaakplan

Voorkomen is beter dan genezen. Heeft u vragen over schoonmaak en hygiëne bij uw bedrijf of instelling? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Bel 020 – 642 99 88. Of mail naar info@schoonkantoor.nl.