Schoonmaken met Hart voor de Zaak

hart voor de zaak

Al een paar jaar steunen wij de Hartstichting. Met ons partnership ‘Hart voor de zaak’ stimuleren we het hartgezonder en hartveiliger maken van Nederland. Ook voor onze werknemers is het belangrijk dat het hart sterk en gezond blijft. Het partnership met de Hartstichting helpt daarbij.

Het aantal hartpatiënten groeit en de druk op de zorg is vandaag de dag groter dan ooit. Daarom vinden wij het belangrijk een bijdrage te kunnen leveren aan oplossingen die de kans op hart- en vaatziekten verminderen. Zo inspireren we onze werknemers met een vitaliteitspakket, een persoonlijke gezondheidscheck en stellen we gratis bloeddrukmeters ter beschikking. Aan onze gevel hangt een AED en ook geven we gelegenheid voor het volgen van een reanimatiecursus. Zo worden steeds meer van onze werknemers naast schoonmaker of schoonmaakster ook burger-hulpverlener.

Bij Schoonkantoor.nl staan vitaliteit en maatschappelijke betrokkenheid hoog in het vaandel. Als Hart voor de Zaak partner zetten we ons in voor gezonde werknemers en een gezond hart voor iedereen. Werknemers die bewust bezig zijn met een hartgezonde leefstijl zijn meestal fitter en productiever. Ons lage ziekteverzuim benadrukt dit.

Heeft u ook Hart voor de Zaak? Kijk dan eens op de website van de Hartstichting: hartstichting.nl/hartvoordezaak. We hopen dat meer bedrijven dit voorbeeld volgen en dat we een inspiratiebron kunnen zijn voor zowel werknemers als klanten, relaties en andere bedrijven.

 

 

hart voor de zaak