Samen tegen COVID

Schoonkantoor.nl | Samen tegen COVID

Als teamspeler van Schoonkantoor.nl werk je aan schone en gezonde werkomgevingen voor onze relaties. Relaties die erop vertrouwen dat we ons maximaal inzetten voor een goed resultaat.

Wat we toejuichen om ons team sterk te maken is vaccinatie tegen COVID. Want zonder vaccinatie kun je zomaar tegen een rode kaart aanlopen bij onze opdrachtgevers. Zij kunnen gaan eisen dat je een groene kaart (QR-code) nodig hebt om het veld in te kunnen. En we willen onze sterspelers niet missen!

Ben je nog niet gevaccineerd? Doe dit dan alsnog. Voor jezelf, je teamgenoten en de klant. Vaccinatie en een QR-code zijn niet binnen een dag of wat geregeld. Hoe eerder je de afspraak maakt, hoe minder risico je loopt. Doe het voor je gezondheid en voor je inzetbaarheid.

Natuurlijk, we respecteren ieders persoonlijke mening over vaccinatie. We zijn ook zeker geen voorstander van verplichte vaccinatie. Maar vaccineren is wél de manier om COVID van het veld te spelen. Scan de QR-code en lees het artikel hierover op onze website: ’10 Goede redenen voor vaccinatie’.

Heb je vragen? Schroom dan niet om met ons contact op te nemen.

Laten we samen werken aan een gezonde en zekere toekomst!

Team Schoonkantoor.nl