Opnieuw ISO 9001 en 14001 gecertificeerd

Schoonkantoor.nl ISO-certificering

We hadden natuurlijk niet anders verwacht, maar het is toch fijn als je bericht krijgt dat de audits voor onze ISO-certificering weer succesvol zijn geweest en we door de certificerende instantie werden gefeliciteerd met het behaalde resultaat.

Dit betekent dat we ruim voldoen aan de normen voor ISO 9001:2015 en ISO 14001:2105. Deze certificaten gelden weer voor drie jaar.

Kwaliteitsmanagement

ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Hiermee tonen we aan dat processen voldoen aan internationale normen en dat we veel waarde hechten aan continue verbetering. ISO 9001 benadrukt het belang van de wensen van de klant, van kwaliteit en van continue ontwikkeling. Het is een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid in de markt. Door processen en prestaties te verbeteren, voldoen we beter aan de behoeften van onze klanten.

Milieumanagement

Met certificering van het Milieumanagementsysteem volgens ISO 14001:2105 laten we zien, dat we ons inzetten voor het verbeteren van milieuprestaties.
Het milieubeleid is een essentieel aspect van ISO 14001. Het bevat de aspiraties en de koers van ons bedrijf met betrekking tot de milieuprestaties en duurzaam ondernemen.
We houden hierbij o.a rekening met de volgende punten:
  • Bepaling van milieudoelstellingen in termen van milieubescherming
  • Milieueffecten van eigen activiteiten, producten of diensten
  • Naleving van wettelijke verplichtingen
  • Voortdurende verbetering
Ons milieubeleid gaat verder dan de gestelde normen en is schriftelijk vastgelegd voor zowel interne als externe stakeholders. Deze certificering legt meer nadruk op het proactief verbeteren van de milieuprestaties. Ons milieumanagement is ingebed in het strategische beleid van de organisatie.
Download hier de nieuwe certificaten.