Geruisloos en schoon naar het werk

Schoonkantoor.nl duurzaam wagenpark

Schoonkantoor.nl maakt de blits met elektrische voertuigen.

De snelle opmars van elektrisch rijden is bij schoonkantoor.nl nóg beter zichtbaar geworden door de aanschaf van enkele nieuwe voertuigen. De Tesla’s model3 waarin onze rayonmanagers al een tijdje rondrijden, hebben onlangs gezelschap gekregen van 2x een 100% elektrische Peugeot Partner, een Volkswagen ID-Buzz en last but not least: de elektrische Opel Rocks waarmee we ons makkelijker door de stad Amsterdam kunnen verplaatsen. De belettering van de auto’s in onze Schoonkantoor.nl huisstijl zorgt ervoor dat we gezien worden, zowel in het stadsverkeer als daarbuiten.

Opel Rocks Schoonkantoor.nl

Elektrische bedrijfswagens

De Peugeot Partner wordt door onze schoonmakers o.a. gebruikt voor het vervoeren van machines en materialen, van en naar de werklocaties. De Volkswagen ID Buzz is voorzien van een osmose water installatie t.b.v. de glasbewassing. Onze medewerkers zijn trots dat zij kunnen beschikken over de meest moderne en milieuvriendelijke voertuigen, die tevens bijdragen aan het rijcomfort.

VW ID-Buzz - Schoonkantoor.nl

Alles is of wordt duurzaam bij Schoonkantoor.nl

Met deze vernieuwingen heeft schoonkantoor.nl weer belangrijke stappen gezet naar een 100% elektrisch wagenpark in 2024. Samen met tal van andere maatregelen en investeringen, waaronder het gebruik van de meest milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, streven we naar maximale duurzaamheid. Niet voor niets is onze slogan: DUURZAAM SCHOON.