Groen en facilities

Groen en facilities

Het verzorgen van groen en facilities voor goed uitziende interieurbeplanting en tuin-onderhoud kunt u aan ons overlaten. Dat geldt ook voor klein gebouwen-onderhoud en andere facilitaire zaken, zoals receptiediensten.

Schoonkantoor.nl richt zich op het representatief maken en houden van uw bedrijfsruimte. Onderdeel daarvan is ook de groenvoorziening, zowel interieurbeplanting als tuinonderhoud. We werken hiervoor intensief samen met ons netwerk van specialisten. Zij hebben de kennis en ervaring die vereist is op het gebied van groenverzorging. In combinatie met onze diensten voor kantoorschoonmaak, glasbewassing, kantinebeheer en facilitaire zaken, kunnen wij de complete groenverzorging zeer aantrekkelijk voor u invullen.

Facilitaire dienst

Een bedrijfsgebouw of instelling beschikt niet altijd over een eigen facilitaire dienst. In zo’n situatie biedt Schoonkantoor.nl uitkomst. Dankzij onze facilitaire medewerkers wordt u ontzorgd op facilitair gebied, zoals het uitvoeren van kleine reparaties, contacten met technische onderhoudsbedrijven, interne verhuizingen etc. Ook receptiediensten kunnen we voor u verzorgen. In combinatie met onze andere vormen van dienstverlening kunnen we dit zeer concurrerend aanbieden.