Glasbewassing op hoog niveau

Glasbewassing

Schone gevelbeglazing geeft een gebouw meer uitstraling. Daarom schakelen veel bedrijven en instellingen Schoonkantoor.nl in voor hun glasbewassing, in combinatie met kantoorschoonmaak.

Glasbewassing is een specialiteit van Schoonkantoor.nl. We beschikken hiervoor over de juiste gekwalificeerde medewerkers en faciliteiten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan speciale hoogwerkers en Tuckerpoolsystemen met gedemineraliseerd water, ofwel osmosewater. Met onze telescoopsystemen kunnen onze glazenwassers uw ramen tot ca. 15 meter hoogte probleemloos wassen. Met een glanzend en streeploos resultaat.

Glas wassen en Arbo

Onze goed opgeleide en gemotiveerde glazenwassers werken stipt conform de Arbo-regels omtrent het werken op hoogte, waarbij het gebruik van ladders wordt beperkt tot maximaal 10 meter hoogte. Schoonkantoor.nl voldoet aan de ISO-9001/14001 certificering voor glasbewassing. Diverse medewerkers zijn tevens gediplomeerd voor het reinigen van liftschachten.

Onze glazenwassers zijn tevens vertrouwd in het gebruik van gevelreinigingsinstallaties die vanaf het dak worden aangestuurd.