Kwaliteitsbeleid schoonkantoor.nl

De controle-app van Schoonkantoor.nl

DKS controle-app schoonkantoor.nl

Kwaliteitscontrole is bij Schoonkantoor.nl geautomatiseerd. De rayonmanagers van Schoonkantoor.nl controleren periodiek met behulp van de DKS controle-app Schoonkantoor.nl op hun smartphone.

Elementen binnen een ruimte kunnen worden afgekeurd op basis van drie verschillende fouten:

• Methode fout
• Vuil fout
• Periodieke fout

Op basis van het percentage elementen dat wel/niet is afgekeurd met de controle-app wordt een score berekend. At random wordt vooraf gedefinieerd welke ruimtes m.b.v. de controle-app gecontroleerd worden. De controles worden vooraf in een bepaalde frequentie ingepland en zonder aankondiging bij de schoonmaakmedewerkers uitgevoerd. De resultaten van de periodieke controles worden met de opdrachtgever gedeeld en met de schoonmaakmedewerkers geëvalueerd. In de rapportages is ook het verloop van de kwaliteit in tijd te zien.

Naast de controle-app gebruikt Schoonkantoor.nl ook een werkbonnen-app, waarmee glazenwassers en schoonmaakmedewerkers hun (meer)werk invoeren. Opdrachtgevers tekenen via deze app voor akkoord en ontvangen de betreffende factuur direct digitaal. Geen papierwerk meer, wel zo milieuvriendelijk en alles overzichtelijk online!

Kwaliteitscontrole van Schoonkantoor.nl